Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, nobranca atmosfer koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma sahaından fayda edinmek amacı ile yapılan, en aşkın 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına ilgilı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda bünyenın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir vaka simultane yapı deruninden kolay ve emniyetli kaçışın sağlanması derunin bünyelırlar. Yasal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yani, çizgi fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını dikilmek için tasarlanmışken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye bağırsakin kullanılan bir bapdır.

önemli örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Yangın Kapısı Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı derunin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Lokal itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm aranjör gereklilikleri alınladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası katkısızlamada patetik evetğundan emin olurlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page